Tarieven

Coaching betekent investeren in jezelf.

Het is een traject waarin je je eigen waarde (weer) ten diepste leert kennen en dat je helpt om beter in balans door het leven te gaan.

Investeren betekent in dit geval ook dat er kosten aan verbonden zijn. De kosten voor coaching worden niet vergoed door je zorgverzekering, maar er zijn wel mogelijkheden om een coachingstraject bij Lichtbron Coaching te laten vergoeden door je werkgever of vanuit een PGB.

Omdat niet iedereen hetzelfde te besteden heeft, werk ik met inkomensafhankelijke tarieven. In het kennismakingsgesprek kijken we wat voor jou mogelijk is. Ik vind het belangrijk om er voor je te kunnen zijn, ongeacht je financiële situatie.

Het basis tarief per gesprek van 60 min is €75,-incl. btw 
Bij een volledig traject krijg je pakketkorting.

Het werkboek ter waarde van € 17,50 krijg je gratis bij minimaal vier gesprekken.

Coaching, licht, idee, kruis, geloof, christelijk, begeleiding, therapie, pastoraat., toekomst, depressie, burn-out, perspectief

Vergoedingen

Werkgeversvergoeding:

Vaak zijn werkgevers bereid (een deel van) een coachingstraject te vergoeden, omdat een goede werkgever gebaat is bij medewerkers die lekker in hun vel zitten. Meestal hebben ze aparte coachings- en opleidingsbudgetten voor hun werknemers. Als jij zowel in werk als privé goed in balans bent, levert dit jouw werkgever ook wat op. Wil je een coachingstraject bij mij starten? Check dan of je werkgever hierin wil bijdragen! Het voordeel voor je werkgever is dat hij de btw kan terugvragen.

PBG-vergoeding:

Coaching kan worden vergoed vanuit een persoonsgebonden budget. Geldt dit voor jou? Dan kun je toestemming aanvragen om mij als zorgverlener in te huren.

Geen werkgever:

Het kan ook zijn dat je een uitkering ontvangt of langstudeerder bent. Je kunt dan bij het UWV of je hogeschool of universiteit informeren of zij jouw coaching (deels) willen financieren. Want als jij investeert in jezelf, nieuwe inzichten opdoet en meer energie krijgt, heb je meer kansen op de arbeidsmarkt of rond je sneller je studie af.

Scroll naar boven